Menu

Rólunk

Ha boldog akarsz lenni egy órára: szundíts egyet.
Ha boldog akarsz lenni egy napra: menj halászni.
Ha boldog akarsz lenni egy évre: örökölj vagyont.
Ha boldog akarsz lenni egy életre: segíts másokon

Centrumunk masszázs-oktatási intézmény tanműhelyéből nőtte ki magát masszázs-szolgáltató központtá amely 2008-ban nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy a masszázs, gyógymasszázs összes gyógyászati, szellemi - és kozmetológiai pozitívumát elérhetővé tegye mindenki számára. Magasan kvalifikált masszőz és masszőr munkatársaink folyamatosan bővítik tudásukat különböző szakmai továbbképzések keretein belül. Ebből adódóan masszázskezeléseink repertoárja igen sokszínű: alakformáló kezelések, gyógymasszázs, aromás kezelések, tradícionális masszázsok, manuál-terápiák, reflexológia, relaxációs masszázs, testkezelések. A masszázs kezelések mellett, himalájai só téglával bélelt karbon-szálas szaunával és meditációs foglalkozásokkal is várunk mindenkit aki gyógyulni, szellemileg és testileg regenerálódni szeretne.

Szakmai tapasztalatunkat tekintve egyes munkatársaink 2001. évtől gyakorolják és azóta is folyamatosan külföldön, illetve itthon szervezett továbbképzéseken bővítik a szakmai felkészültségüket. Magabiztosan kijelenthetjük, hogy mindenre kiterjedő átfogó és komplex alternatívát nyújtunk a hozzánk forduló vendégeknek.

Amiben segítünk

Cellulitisz elleni küzdelemben

Egyre több, a szervezet számára nehezen emészthetető szintetikus anyagot fogyasztunk amit, aanyagcserénk nem tud hatékonyan lebontani. Így a nehezen emészthető anyagok a laza rostos kötőszövetbe kerülve elkezdik egyenlőtlenül roncsolni a környező zsír-, és kötőszövetet. Ennek következménye a cellulitisz. A cellulitisz három csoportba osztható az első kettő teljes mértékben a harmadik szint részlegesen orvosolható. A cellulitisz elleni harc egyik leghatékonyabb módszere a masszázs és testkezelés. Csodaszer nem létezik, mint ahogy az elhízás ellen sem, természetesen komoly iparág igyekszik elhitetni velünk az ellenkezőjét. Működőképes alternatíva lehet számunkra: meghatványozni, hatékonyabbá tenni kipróbált, logikus módszerekkel, azokat az általunk megtett erőfeszítéseket, amelyekkel közben az életvitelünkön is változtatunk.

Túlsúly elleni küzdelem

Ahogy a cellulitisz úgy a túlsúly ellen sem létezik csodaszer! Rengeteg fórumon találhatunk könnyűnek tűnő megoldást miszerint, csekély összeg ellenében pár nap vagy hét alatt megszabadulhatunk a felesleges kilóktól. Tudjuk legbelűl, hogy ez nem igaz. Az elhízás, mint ahogy a cellulitisz is korunk, alkati adottságaink, és életvitelünk eredménye. Kivételt képeznek a speciális egészségügyi problémákból adódó esetek. Életkorunkon és alkatunkon nem tudunk változtatni, azonban életvitelünkön igen. Elhatározás és a következetesség az ami segít elérni a kívánt eredményt. A módszerek amiket honlapunkon talál meghatványozzák azokat az erőfeszítéseket, melyek elengedhetetlenek a cél elérésében.

Munkatársaink

Répási J. Krisztián Gyógymasszőr,
Trigger és Dorn terapeuta

Berényi Péter Gyógymasszőr

Szenczi Erika Gyógymasszőr,
Kínai masszőr