Menu


A kavitációs ultrahang kezeléssel kapcsolatos kérdések - válaszok - tévhitek

A kavitáció során hogyan lehetséges az, hogy csak a zsírsejtek fala roncsolódik, a többi szövet pedig nem?

A kavitáció fizikai jelensége, ahol buborékok képződnek, csak folyadékban lehetséges. A kavitáció tehát csak olyan szövetben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok, és a kötőszövet, melyben az ultrahangot fókuszáljuk, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlen maradnak.


Milyen érzés a kavitációs ultrahang kezelés?

Maga a kavitációs kezelés csak a kezelendő személy számára hallható. A hallás érzékenységétől függően érez a vendég egy halkabb vagy hangosabb sípolást, de a kezelés semmiképpen nem fájdalmas.


Fájdalmas?

Amikor a kavitációs hatás létrejön melegséget lehet érezni, ez azonban nem fájdalmas vagy kellemetlen.


Mindenkinél alkalmazható?

Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható. Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést. Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulit réteget. Kontraindikációk:
  keringési zavarok,
  helytelen májműködés, vesemüködés,
  súlyos cukorbetegség (diabetes),
  belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt),
  fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker,
  láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás,
  bőrbetegségek a kezelni kívánt területen,
  terhesség és szoptatás.


Meg tudom állapítani hogy valóban kavitációs ultrahang kezelésen veszek részt?

Az ultrahangos zsírbontó kezelés ideje alatt a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatást, egy magas hangot hall a páciens a fülben.


Annyit ehetek ihatok amennyit akarok?

Mivel a tökéletes eredményhez szükség van a szervezet eliminációs képességére is, a kezelést követő 3 napban tilos a cukor és minimumra kell redukálni a szénhidrát bevitelét a szervezetbe. Jelentősen, 2-3.5 literre(alkattól függően) kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez lehet séta is, természetesen minnél aktívabb mozgásról beszélünk annál intenzívebb a folyamat. Étkezési tanácsokat az Életmód, ajánlások menüpontban olvashat


Csak ettől le fogok fogyni?

A kezelési idő alatt a kezelt felületekről lebontott zsírokat kivisszük a szervezetből a nyirokáramlás fokozásával, (vizelettel távoznak a salakanyagok). A kezelés részeként – drenáló- vagy nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját. Ezeken felűl kiegészítő kezelés ajánlott a fellazított zsírszövet távozásának elősegítése érdekében, fizikai ráhatással (zsírszövetet lazító masszázs, köpölyözés).


Mindenhol alkalmazható?

2cm - nél vékonyabb szövettel ellátott területen tilos alkalmazni pl.: könyök és térd izület. Kezelhető testtájékok: felkar hátsó oldala, has, csípő és fenék, felső combok körkörösen, vádli.
Előnyök és más fogyasztókezelésekkel összehasonlítva

Aki nem vállalja a plasztikai sebészeti beavatkozást, ugyanakkor úgy szeretne fogyni, hogy a zsírt ne tudja újra visszatárolni a szervezete azok számára alternatíva a kavitációs ultrahanggal történő zsírbontás. Ezen módszer az alkalmazásával a zsírleszívás hatékonyságával, de annak veszélyei és kényelmetlenségei, műtét nélkül lehet a bőr alatti zsírszövetet formálni, csökkenteni. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.
  Nincs felépülési idő, nincs kieső idő, rögtön a kezelés után a páciens visszatérhet normális rutinjába.
  Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka.
  Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható.
  Nincs jojóhatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.
  Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést.
  Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később.


Összegzés

Nem mindenki tud időt szakítani a rendszeres mozgásra. Ellenben sokan szeretnének megszabadulni súlyfölöslegüktől, a cellulit problémáktól, szeretnék szervezetük méregtelenítését, szép feszes bőrt, striáik halványítását. A kezelés sorozat végére fiatalosan, energiával feltöltődötten és kellemes közérzettel távoznak. Szalonunk nagy segítséget nyújt a fent említett problémákra, természetesen csak a vendéggel együttműködve lesz sikeres a munkánk. Az étkezésben is sok jó ötletet adunk, melynek megtartásával lehet szinten tartani az elért eredményeket. A kezelés ideje alatt relaxálni, kikapcsolódhat, feltöltődhet, kipihenheti magát és közben szépül, fogy, a bőre regenerálódik és a szervezetében egy méregtelenítés történik.