Menu

Vélemények - rólunk mondták

2010. Május.

Kedves tapasztalatokat, információkat gyűjtő!
Ez a hely egy sziget. A nyugalom, a kikapcsolódás, de leginkább a centik elvesztésének szigete.

Első alkalommal, várakozásokkal, kérdésekkel és egy kis félelemmel léptem át e sziget partvonalát. Hisz sok helyen, sok mindent lehet olvasni azon lehetőségekről, amelyek arra csábítanak, hogy elhitesse Veled, Rólad is pár alkalom után eltűnhetnek azok a bizonyos párnácskák, de aztán rájössz hamar magad is, hogy ez nem mindig a valóságot tükrözi.
Ami miatt ez a hely lett számomra a lehetőségek kapuja, az az volt, hogy nem próbált illúziókat és lehetetlennek tűnő dolgokat ígérni. Hisz igenis, Neked is tenned kell ahhoz, hogy az addig csak reményeidben elvesztett kilókat a valóságban is magad mögött hagyd, de legfőképpen, hogy a centi is kevesebbet mutasson!
Nem kell nagy dolgokra gondolnod, hisz azzal, hogy odafigyelsz, mit és mikor eszel, majd elkezdesz hazafelé menet egy-egy megállóval előbb leszállni a buszról, és gyalog megtenni a hátralévő utat, már sokat tettél és segítettél ahhoz, hogy a masszázs eredményesebb legyen.

De a lényeg, a kulcsa a dolognak, az maga A KEZELÉS.

Nem mondom, hogy mindig fájdalom és összeszorított fogak nélkül tudtam egy-egy alkalmat végigcsinálni, de a végeredmény kárpótolt mindenért, és erőt adott a következő kezeléshez.
A 10. alkalmon vagyok túl és elmondhatom, hogy a számok magukért beszélnek. A derekamnál majd 7 (!) cm-rel mutat kevesebbet a mérőszalag, a combjaim átmérője pedig 4-6 cm-rel lett kevesebb!

Őszintén kijelenthetem, hogy jól döntöttem, amikor e fogyasztómasszázst választottam, amely egy elvarázsolt helyen történik, hisz ahol „három nap süt”, az a hely csak jót adhat számodra!

Ismerd meg Te is e sziget „csodáját„ és a „három nap” titkát!
Sok sikert, Neked!
T. Mariann (30)

 

2016. Június.

Az ott megadott telefonszámot felhívva egy igen nyugodt, szinte túlságosan is megfontolt férfihang tájékoztatott, hogy bizony előbb ki kell próbálni – hogy bírom ! - és csak utána érdemes rendszeres időpontra bejelentkezni. Néhány sminktetoválást átvészelése után, úgy gondoltam nagy meglepetés már nem érhet, így hát megbeszéltünk egy időpontot. Ami meghatározó volt egy teljesen hagyományos társasházba belépve az átható illóolaj-illat felhő, ami valahogy nem illett oda. Aztán az illat forrását is megtaláltam. Egy kis szigetet, amely a nyugalmat és a kiegyensúlyozottságot próbálja sugallni a betonrengetegben. A kezelések ideje alatt mintha egy teljesen „más világba” cseppentem volna, ahol minden a testi, lelki egyensúlyról és a bizalomról szólt. Már szinte mindenféle fogyasztó és cellulit kezelést kipróbáltam az elmúlt években több/kevesebb sikerrel, de egy biztos: önmagában tökéletes megoldás nincs. Mindig kell hozzá az én változni, változtatni akarásom is. Persze nagyon kényelmes, amikor helyettem a masszőr „sportol”, de feltétlenül kell egy tudatos táplálkozás és aktívabb életmód a biztos sikerhez. Hát ez nálam elég nehézkesen ment.. főként az este 6 után nem evés rész volt számomra „teljesíthetetlen”. De minden fegyelmezetlenségem ellenére azért 1 ruhaméret csökkenés  összejött és a cellulitisz szinte teljesen eltűnt és sokkal tömörebbek lettek a kritikus testtájaim. Hátmég ha maradéktalanul betartottam volna a tanácsokat… A fájdalom? Az van. Rosszabb, mint vártam. De azt mondták megszokom. Nem hittem. De tényleg megszoktam. A kezelések alatti beszélgetések komoly vagy nagyon komolytalan témákon és a sok nevetés mellett már észre sem vettem, hogy fájnia kéne.

Bátran ajánlom mindenkinek aki változtatni szeretne alakján.
K. Judit (39)

 

2017. Március.

Soha nem voltam vékony alkat és mióta az eszemet tudom, állandóan diétáztam. 2 gyermekem van, a terhességek alatt felszedett kilókat soha nem tudtam leadni. A folytonos villámdiéták mindig “megtették hatásukat”, az egy-két hét alatt kínkeservesen leadott kilók a diéta után duplán jöttek vissza. A kavitációs zsírbontó kezelés és masszázs utolsó remény volt. Már az első alkalom után könnyebbnek éreztem magam, a 4-5. alkalomtól kezdve pedig szabályosan olvadt le rólam a zsír. Egy 15 alkalmas kúrát csináltam végig a masszőr tanácsára, minimális erőfeszítéssel és ha nem saját magamon tapasztalom, nem hiszem el, de 44-es méret helyett már a 40-est kérek az eladótól!
L. Andrásné (49)

Hezitáltam, hogy belevágjak-e, túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen. De megérte!!! A párom már a 3. kezelés után észrevette, hogy feszesebb a bőröm és a ruháim is jobban állnak. Nagyon igényes a szalon és a masszőrön érezni, hogy profi és tényleg az a célja, hogy segítsen megvalósítani a kitűzött célt! Szerintem ez elég ritka manapság… Nem csak “elvégzi a munkáját” abban a másfél órában, hanem segít a tanácsaival is.
D. Szilvia (32)

Szuper hely, a masszőr tök profi, a kezelés után mindig úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna! Bár tudtam volna, hogy létezik ilyen hatásos módszer! Soha nem szenvedtem volna mással! Köszönöm Nektek!
K. Reni (30)

 

2017. Június.

A terhességem után rengeteget diétáztam, mozogtam, dvd-kre tornáztam. Le is ment pár kiló, csak nem onnan, ahonnan én akartam. A hasamból képtelen voltam fogyni. Már az első alkalommal, amikor beléptem a szalonba, éreztem, hogy jó kezekben vagyok/leszek. Megfogadtam a tanácsokat, végigcsináltam egy komplett 15 alkalmas kezeléssorozatot és sikerült! 5 lyukkal beljebb hordom az övem és az összes régi farmeromat kidobtam!
N. Péterné Heni (35)

Azt hiszem, az én koromban az ember többnyire beletörődik a súlyfeleslegébe. Az interneten akadtam rá a fogyasztómasszázs oldalra és hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, belevágok. Kissé idegesen érkeztem meg az első időpontra, de a rendkívül kedves, diszkrét masszőr, a nyugtató zene és a hangulatos szoba hamar feloldotta a gátlásaimat. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel és mindenkinek j szívvel ajánlom a fogyasztómasszázst, aki a kora/egészsége miatt már nem tud aktívan sportolni. Azóta relaxációs masszázsra is ide járok Hűvösvölgyből és megéri ennyit utazni, nem mennék máshova. Hálásan köszönöm!
D. Anna (55)
 

2018. Január.

A barátnőm olvasott a neten a kavitációs zsírbontásról. Azt sem tudtam, eszik vagy isszák, ezért rákerestem a neten ahol rengeteg szörnyűséget írtak róla olyanok, akik ki sem próbálták. A valóság persze totálisan eltérő, a kezelés teljesen fájdalommentes, de ami még ennél is jobb, használ! Félve jelentkeztem be először, gondoltam ez valami drasztikus beavatkozás lehet, amit idősek / anyukák szülés után / betegség miatt meghízott emberek vesznek igénybe. Nem is tévedhettem volna nagyobbat/! A masszőr nagyon jófej, fiatal de profi és egyből megtalálja mindenkivel a közös hangot (a nagynéném szintén imád ide járni).
B. Kriszta (29)